Előtted hogyan jelenik meg a Legfelsőbb Úr?

Kérdés: Előtted hogyan jelenik meg a Legfelsőbb Úr?

Sri Chinmoy:  Általában egy Arany Lény alakjában látom a Legfelsőbb Urat, egy teljesen megvilágosult és megvilágosító lény formájában. Itt a földön amikor azt mondjuk egy gyermekre, hogy rendkívül szép, a formáját ítéljük meg. De szeretném elmondani, hogy a Legfelsőbb Úr végtelenül szebb, mint bármely emberi gyermek, akit láthatunk. Ez az a forma, amit a leginkább szeretek. Ugyanakkor Szeretettem felveheti a forma nélküli formát is. Más spirituális mesterek más formákat szeretnek, és a Legfelsőbb Úr azokban a formákban jelenik meg előttük. Így hagyja, hogy kihasználjuk könyörületét.

god-sri-chinmoy


Sri Chinmoy bölcsessége

Reklámok

3 Replies to “Előtted hogyan jelenik meg a Legfelsőbb Úr?”

  1. Érdekes, én soha nem “látom”, inkább csak érzékelem valamiféle érzékkel, amit viszont nem tudnék az érzékszerveimhez kötni. Sem nem látom, sem nem hallom, mégis valahogy tudok róla, és tudok hozzá kötni dolgokat, a megnyilvánulásának bizonyos jellemzőit.

    Kedvelés

  2. Semmiképpen nem személytelen, mert érzékelem azt, hogy “tőle származom”, és ebben az érzésben nagy adag személyesség is van. Érzékelem benne a személyességet, de semmi olyat nem, ami a fizikai érzékekhez lenne köthető. Tehát soha nem láttam semmilyen formában – csak álomban -, nem hallottam, csak álomban, stb, amikor ébren vagyok, úgy érzékelem, hogy semmilyen konkrét fizikai képzethez nem tudom kötni.

    Kedvelés

Érdekel a véleményed!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s